Συγκλόνισε ο Κονταρός σε πανηγύρι όταν στάθηκε μπροστά του ένα αγόρι με αμαξίδιο (βίντεο)

0
0

Η δύναμη της ψυχής και της θέλησης… Αν κάποιος προσπαθήσει να βρει παραδείγματα από το καλλιτεχνικό στερέωμα που να διαθέτουν αυτά τα στοιχεία, δεν γίνεται να μην πάει το μυαλό του στον αγαπημένο Μανώλη Κονταρό.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης-συνώνυμο της Κρητικής μουσικής, ο οποίος παρά το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει χρόνια τώρα, θαρρείς και δεν τον αγγίζει τίποτα, με το χαμόγελό του να παραμένει μόνιμα σχηματισμένο στα χείλη και μια διαχεόμενη αίσθηση πως τα πάντα ξεπερνιούνται.

Αυτή την αίσθηση διαιώνισε πρόσφατα σε Κρητικό πανηγύρι στην Κίσσαμο όπου συμμετείχε και στο οποίο βρέθηκε μπροστά του στη σκηνή ένα αγόρι με κινητικά προβλήματα. 

Συνοδευόμενο από τους δικούς του ανθρώπους στο καροτσάκι, στάθηκε μπροστά από τον Κονταρό, ο οποίος περιχαρής του αφιέρωσε μια μαντινάδα:

«Κάνουμε τόσα πράγματα που άλλοι δεν μπορούνε, δεν πρέπει να δακρύζουνε όσοι μας αγαπούνε», ήταν το δίστιχο που του χάρισε, κάνοντας μια έμμεση αναφορά στη μητέρα του παιδιού που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα από τη συγκίνησή της.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή