Η εμβληματική Prada Moon Bag από την Y2K era επιστρέφει ανανεωμένη στη SS23 συλλογή του οίκου

0
10

Η νέα Prada Moon Bag αποτελεί ένα επαναλανσάρισμα του εμβληματικού μοντέλου της δεκαετίας του 2000 σε μια σύγχρονη, εννοιολογική  σύνοψη των χαρακτηριστικών του brand από το ανεκτίμητο αρχείο του, ενσωματώνοντας ουσιασιαστικά το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της Prada.    

Prada Moon Bag

Η Prada είναι από τα πρώτα luxury brands που αγκάλιασαν την επιστροφή του Y2K στίλ με ματιά σύγχρονη και αναθεωρητική, αποκαθιστώντας στο πάνθεον της μόδας την παρεξηγημένη δεκαετία. Η Moon Bag είναι η απόδειξη. 

Φαινομενικά μακρινοί κόσμοι ενσωματωμένοι σε ένα luxury item

Η Prada Moon Bag αντλεί έμπνευση από πολλαπλούς, φαινομενικά μακρινούς κόσμους, με ένα ευέλικτο αλλά  συνεκτικό σχεδιασμό που συγκεντρώνει το χαρακτηριστικό στιλ του οίκου, την τεχνογνωσία  που έχει τελειοποιηθεί μέσα στις δεκαετίες και μια 100% σύγχρονη στάση. 

Prada Moon Bag

Prada Moon Bag

Τα στοιχεία που κάνουν την Moon Bag ένα νέο “Prada classic”

Η προσωπικότητά της Moon Bag ορίζεται από τις λεπτομέρειές της: η μεγάλη μεταλλική αγκράφα στο κέντρο – χαρακτηριστικό γνώρισμα του μοντέλου από την πρώτη εμφάνισή του στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2002 και ο εμβληματικός χαρακτήρας χάρη στο σμαλτωμένο μεταλλικό τρίγωνο λογότυπο. Ακόμα μία αγαπημένη λεπτομέρεια, η ροδέλα, δανεισμένη από τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, έχει δομικό ρόλο και αποτελεί ένα μοναδικό και ιδιοσυγκρασιακό στοιχείο, που παρουσιάζεται σε μεταλλική εκδοχή με ασημένιο φινίρισμα.

Prada Moon Bag

Prada Moon Bag

Το αλάνθαστο δέρμα νάπα λαμβάνει μια νέα ερμηνεία: μια ειδική επεξεργασία του προσδίδει μια ελαφρώς παραγεμισμένη εμφάνιση που τονίζει την ελαφρότητά του. Με καμπύλη σιλουέτα και τολμηρή, αποφασιστική μορφή, η απόλυτα μονόχρωμη Prada Moon Bag διατίθεται εκτός από άσπρο, μαύρο και καραμελέ σε τέσσερις ακόμα εκδόσεις: Γαλάζιο, πράσινο του μάνγκο, ροζ του γερανιού και κίτρινο του λεμονιού. Ενισχύεται από τις χειρολαβές, τον ιμάντα και το κομψό αφαιρούμενο μπρελόκ σε ασορτί χρώματα.

Prada Moon Bag

Ο συμπαγής και αρμονικός σχεδιασμός καθιστά την Prada Moon Bag ένα εκλεκτικό απαραίτητο αξεσουάρ – ένα νέο “Prada classic”.

Βρείτε την Prada Moon Bag εδώ.

Φωτογραφίες: Courtesy of Prada

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ