Η Hailey Bieber με ανατρεπτικό παλτό στην πιο υπέροχη απόχρωση για τον χειμώνα

0
3

Η Hailey Bieber έχει αποδείξει αρκετές φορές πως δεν φοβάται να πειραματιστεί με το στιλ της, δοκιμάζοντας τις πιο τολμηρές τάσεις που είδαμε στην πασαρέλα, φέρνοντας φυσικά όλα εκείνα τα outfits “στα μέτρα της”. Τα τελευταία χρόνια, η επιχειρηματίας και σύζυγος του Justin Bieber, φαίνεται να έχει βρει το στιλ της, το οποίο αποπνέει αδιαμφισβήτητα coolness vibes, με αποτέλεσμα να έχει αποκτήσει fashion fans. Πρόσφατα, η Bieber φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης με μία ανατρεπτική εμφάνιση, που πιθανώς να θες να αντιγράψεις.

Ο λόγος για το ιδιαίτερο παλτό που επέλεξε να φορέσει σε μία casual εμφάνισή της, το οποίο σίγουρα θα σου κίνησε το ενδιαφέρον, χάρη στην εντυπωσιακή του απόχρωση. Η Hailey Bieber που λατρεύει τον τελευταίο καιρό τις καφέ αποχρώσεις, δεν είπε όχι στο σκούρο burgundy που οπτικά συνδέεται με το κόκκινο που πρωταγωνίστησε στις πασαρέλες. Από την άλλη, οι καφέ υποτόνοι είναι απαραίτητοι για τη δημιουργία της απόχρωσης της Bieber, αποδεικνύοντας πως η fashionista δεν “απαρνήθηκε” τα στιλιστικά πιστεύω της.

hailey_bieber_elle_gr

Πέρα όμως από την απόχρωση που λατρέψαμε και θα είναι υπέροχη για τον χειμώνα, την προσοχή μας τράβηξε το μέγεθος του παλτό της, το οποίο είχε ιδιαίτερες ’80s βάτες, δημιουργώντας ένα δυναικό, oversized αποτέλεσμα. Όπως βλέπουμε, το μακρύ της παλτό ερχόταν σε απόλυτη αντίθεση με τη micro μίνι φούστα της, μία τάση που έχει λανσάρει τον τελευταίο καιρό, κλείνοντας κλεφτά το μάτι στο no-pants trend.

Γνωρίζοντας πως καμία fashion lover δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο εν λόγω παλτό, συγκεντρώσαμε 5 εναλλακτικές επιλογές για να αντιγράψεις την εμφάνιση της Hailey Bieber, δημιουργώντας με το burgundy key item εντυπωσιακά looks για τον χειμώνα.

Oversized παλτό από κασμίρ και μαλλί, ALAIA

Hailey Bieber

Μακρύ μάλλινο παλτό, MAX&Co.

Hailey Bieber

Μάλλινο wrap παλτό  Ted Baker

Hailey Bieber

Παλτό με ζώνη, Patrizia Pepe

Hailey Bieber

Wrap παλτό, Ralph Lauren

Hailey Bieber

Φωτογραφίες: SplashNews.com

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ