Η Margot Robbie “απογείωσε” την Barbiecore τάση με ένα ιδανικό φόρεμα για βραδινή έξοδο

0
3

Δεν θα μπορούσε καμία άλλη ηθοποιός να ενσαρκώσει με τον καλύτερο τρόπο τον ρόλο της Barbie, αφού η Margot Robbie φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στο νόημα. Τον τελευταίο καιρό η διάσημη ηθοποιός έχει πραγματοποιήσει μία σειρά από εμφανίσεις, έχοντας κάνει προσωπικό της στιλ την barbiecore τάση που της πηγαίνει καταπληκτικά, ενώ τη συνδέει στο μυαλό μας μέσω των fashion επιλογών της με τον νέο χαρακτήρα που υποδύεται.

Με αφορμή την προώθηση της ταινίας, η Margot Robbie εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο Four Seasons στο Λος Άντζελες για το photo call, επιλέγοντας ένα φόρεμα Valentino Pink PP το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την ίδια, από τον καλλιτεχνικό διευθυντή, Pierpaolo Piccioli. Ο σχεδιαστής φαίνεται πως είχε σκοπό να χαρίσει στην ηθοποιό όλο το barbie vibe που μέχρι τώρα το υπηρετεί με τον σωστότερο τρόπο, ενώ παράλληλα έλαβε έμπνευση από ένα παλιό λουκ του οίκου Valentino από τη συλλογή Άνοιξη / Καλοκαίρι 1993.

margot_robbie

Από τη μία καταλαβαίνουμε πόσο διαχρονικά είναι μέχρι σήμερα τα σχέδια του Valentino στο σήμερα, με πολλούς σύγχρονους καλλιτεχνικούς διευθυντές να λαμβάνουν συχνά έμπνευση από τα αρχεία. Ειδικότερα, όπως βλέπουμε από τη φωτογραφία, η ηθοποιός ποζάρει μπροστά σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο, το οποίο μοιάζει με τα παιδικά που βρίσκονταν σε πολλές συλλογές κοριτσιών. Η ίδια φοράει ένα polka dot σύνολο στην hot απόχρωση της σεζόν, που αποτελείται από ένα criss cross πάνω μέρος με cut-out στην περιοχή των κοιλιακών της Robbie, το οποίο καταλήγει σε μίνι φούστα, σε αντίθεση με το αρχειακό σύνολο του οποίου η φούστα ήταν μίντι.

Αναμφίβολα, το εν λόγω σύνολο θα ταίριαζε τέλεια σε ένα καλοκαιρινό βράδυ, με γόβες ή πέδιλα αλλά και με χαμηλά σανδάλια, ανάλογα το ύφος της περίστασης στην οποία θα βρεθείς. Αν θες κι εσύ να δοκιμάσεις την Barbiecore τάση, πάρε μαθήματα από την “αρχηγό”, που μοιάζει να έχει επινοήσει το trend.

Φωτογραφία: Courtesy of Valentino

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ