Η Meta διακόπτει την cross-app συνομιλία μεταξύ Messenger και Instagram

0
11

Η Meta ανακοίνωσε ότι η cross-app επικοινωνία ανάμεσα σε Messenger και Instagram θα καταργηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Από τα μέσα Δεκεμβρίου, δηλαδή, δεν θα μπορούμε πλέον να συνομιλούμε με λογαριασμούς Facebook στο Instagram.

Ακόμα, οι λογαριασμοί Facebook δεν θα μπορούν πλέον να βλέπουν την Κατάσταση δραστηριότητας ενός χρήστη του Instagram ή εάν έχει δει κάποιο μήνυμα. Μάλιστα, τυχόν υπάρχουσες συνομιλίες με λογαριασμούς Facebook δεν θα μετακινηθούν στα εισερχόμενα στο Facebook ή στο Messenger.

Η Meta ανέφερε χαρακτηριστικά πως όλες οι υπάρχουσες συνομιλίες στο Instagram που είχε κάποιος με λογαριασμούς στο Facebook θα γίνουν διαθέσιμοι μόνο για ανάγνωση. Ως αποτέλεσμα, όσοι έχουν λογαριασμούς Instagram δεν θα μπορούν πλέον να στέλνουν νέα μηνύματα σε αυτές τις συνομιλίες.

Η λειτουργία αυτή αποκαλύφθηκε το 2019 και έγινε αρχικά διαθέσιμη το 2020, ενώ δεν υπάρχει κανένας προφανής λόγος για να καταργηθεί. Ίσως η απόφαση της Meta να σχετίζεται με τις ρυθμιστικές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ