Στη νέα συλλογή του Ralph Lauren βρήκαμε τα βραδινά outfits που θα φορέσουμε τα Χριστούγεννα

0
6

“Οι γιορτές έχουν ένα συγκεκριμένο είδος μαγείας που δεν μπορείς να συλλάβεις – μόνο μέσα στην καρδιά σου. Είναι μια εποχή ζεστασιάς, προβληματισμού και άνεσης που μας εμπνέει να ονειρευόμαστε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και να τα μοιραζόμαστε με ανθρώπους που αγαπάμε”, αναφέρει ο Ralph Lauren, λανσάροντας τη νέα εορταστική συλλογή που απευθύνεται σε όλους εκείνους που νιώθουν τη μαγεία αυτής της περιόδου.

Η “Holiday Collection” που στην ουσία αποτελεί μία ωδή στην ελπίδα και τα όνειρα, υπογραμμίζει τη διαχρονική προσέγγιση στο στιλ και τη ζωή στην οποία ο σχεδιαστής επιστρέφει ξανά και ξανά.  Για εκείνον, η holiday συλλογή είναι μια γιορτή διαφορετικών διαθέσεων — δροσερή και ρομαντική, τολμηρή και αισθησιακή, αισιόδοξη και εκλεπτυσμένη. Ειδικότερα, σε αυτή τη συλλογή ανακαλύπτουμε βραδινά outfits, φορέματα και κοστούμια, velvet λεπτομέρειες που μας βάζουν σε εορταστική διάθεση, δίνοντάς μας ιδέες για τα looks των Χριστουγέννων. Από παγιέτες μέχρι μετάξι, βελούδα και πολλά άλλα, οι ρομαντικές γραμμές καθορίζουν τα βραδινά ρούχα αυτής της σεζόν με μια νότα κομψότητας. Τα εορταστικά στυλ περιλαμβάνουν καρό πανωφόρι και πουλόβερ με τον εμβληματικό Polo Bear.

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Πιο αναλυτικά, η luxury συλλογή δεν απευθύνεται μόνο σε σένα που ψάχνεις το outfit για τις γιορτές, αλλά και στον σύντροφό σου, ώστε να είστε στιλιστικά coordinated με κομμάτια μοναδικής ποιότητας και υψηλής ραπτικής. Τα χειροποίητα κοστούμια και τα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας συνθέτουν τη συλλογή Purple Label. Διακριτικά υφάσματα, απλοποιημένα σχήματα και εκλεπτυσμένες αντιπαραθέσεις χρωμάτων προσθέτουν την τελευταία πινελιά σε κάθε επιλογή. Η διαχρονικότητα του σμόκιν dressing έρχεται σε αντίθεση με τα έντονα χρώματα και το εορταστικό styling.

Ralph Lauren

Ralph Lauren

Ωστόσο, πέρα από τα βραδινά ενδύματα, η νέα συλλογή παρουσιάζει την ανανεωμένη Polo ID Bag, η οποία μεταμορφώνεται για τις γιορτές σε ρομαντικές υφές και floral κεντήματα για να ολοκληρώσει κάθε εορταστική εμφάνιση. Αυτές τις διακοπές, ο οίκος Ralph Lauren φαντάζεται μια νέα σεζόν κομψότητας για όλη την οικογένεια. Φέτος, το brand μεταφέρει αυτό το concept σε ένα νέο επίπεδο για τη συλλογή των εορτών δίνοντας έμφαση στο διαχρονικό προσωπικό στυλ.

Ralph Lauren

Η παραμυθένια διάθεση όμως δεν σταματά εδώ. Οι Boutiques Ralph Lauren στη Κηφισιά και Polo Ralph Lauren στο κέντρο της Αθήνας έχουν μετατραπεί στον απόλυτο Χριστουγεννιάτικο προορισμό, όπου μπορείς να δεις από κοντά τα γιορτινά outfits που θα επιλέξεις για τα Χριστούγεννα και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αλλά και τα ομορφότερα δώρα που μπορείς να προσφέρεις στους αγαπημένους σου.

Editor’s Picks

Halter neck φόρεμα κεντημένο με παγιέτες, Ralph Lauren

Ralph Lauren

Σακάκι από βελούδο και μετάξι, Polo Ralph Lauren

Ralph Lauren

Πουλόβερ από κασμίρ Tuxedo Polo Bear, Ralph Lauren

Ralph Lauren

Metallic φόρεμα με πτυχώσεις Hadlea, Ralph Lauren

Ralph Lauren

Μίνι τσάντα ώμου από βελούδο ID Bag, Polo Ralph Lauren

Ralph Lauren

Ανακαλύψτε τη Χριστουγεννιάτικη Capsule Collection στα καταστήματα:
Ralph Lauren Boutique: Κασσαβέτη 19, Κηφισιά 
Polo Ralph Lauren Boutique: Πανεπιστημίου 4, Αθήνα

Φωτογραφίες: Courtesy of Ralph Lauren

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ