Η PayPal επιτρέπει την πληρωμή με Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα

0
11
Η PayPal επιτρέπει την πληρωμή με Bitcoin και άλλα κρυπτονομίσματα

Η PayPal επιτρέπει την πληρωμή με κρυπτονόμισμα

Η χρήση κρυπτονομισμάτων για την πληρωμή μέσω PayPal είναι πλέον εφικτή για συγκεκριμένες συναλλαγές online. Η κίνηση αυτή εκτιμάται ότι είναι ένα βήμα προς την κατεύθυνση της μεγαλύτερης εμπλοκής του PayPal με τα κρυπτονομίσματα.

Η νέα υπηρεσία του PayPal ονομάζεται Checkout with Crypto και δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του PayPal να κάνουν αγοραπωλησίες σε κρυπτονόμισμα, ενώ υποστηρίζονται τα Bitcoin, Litecoin, Ethereum και Bitcoin Cash από την άποψη των κρυπτονομισμάτων μέχρι στιγμής. Σε κάθε αγορά μπορεί κανείς να επιλέξει μόνο ένα κρυπτονόμισμα.

Η μετατροπή από κρυπτονόμισμα σε δολλάρια ή κάποιο άλλο νόμισμα μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια του checkout, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή άλλες επιβαρύνσεις από την πλευρά του PayPal. H επιλογή του PayPal για checkout σε κρυπτονόμισμα είναι αρχικά διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο στους Αμερικανούς συνδρομητές της υπηρεσίας, αλλά σταδιακά εκτιμάται ότι θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

Το σχέδιο της PayPal είναι να ασχοληθεί περισσότερο με το blockchain και το πεδίο των κρυπτονομισμάτων, ως μέρος της στρατηγικής επέκτασης της.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ