Η Samsung διαψεύδει τις φήμες για οικονομικό foldable την επόμενη χρονιά

0
2

Την περασμένη εβδομάδα έκανε τον γύρο του διαδικτύου μια φήμη που ήθελε τη Samsung να ετοιμάζει μια πιο προσιτή foldable συσκευή που θα κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά. Αυτό που έκανε τη φήμη συναρπαστική είναι το πόσο θα κόστιζε αυτό το smartphone, καθώς μιλούσαμε για 400 έως 500 δολάρια.

Ήταν πραγματικά μια πολύ αισιόδοξη είδηση, την οποία έρχεται ωστόσο τώρα να γκρεμίσει η ίδια η Samsung. Σύμφωνα με δημοσίευμα της κορεατικής JoongAng Daily, ο τεχνολογικός κολοσσός λέει ότι δεν σκοπεύει να παράγει αναδιπλούμενα smartphone μεσαίας κατηγορίας, διαψεύδοντας κατηγορηματικά την προαναφερθείσα φήμη.

«Δεν σκοπεύουμε να κατασκευάσουμε αναδιπλούμενα smartphones που έχουν τιμές στη μεσαία κατηγορία και οι τελευταίες φήμες είναι αβάσιμες», δήλωσε εκπρόσωπος της Samsung Electronics.

Όσο για το αν σκοπεύει ποτέ η εταιρεία να λανσάρει μια έκδοση FE ενός από τα foldable της, ο ίδιος εκπρόσωπος της Samsung είπε ότι «δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για το θέμα».

Η Samsung είναι ο ηγέτης της αγοράς foldable, αλλά τα αναδιπλούμενα τηλέφωνά της είναι αρκετά ακριβά, ξεκινώντας από 999,99 $ για το clamshell Flip 5 και 1.799,99 $ για το Fold 5 σε στυλ βιβλίου.  Πιθανότατα θέλει να συνεχίσει να τοποθετεί τα τηλέφωνα αυτά ως συσκευές premium, αλλά αυτή η στρατηγική είναι απίθανο να τη βοηθήσει να πετύχει τον στόχο της να πουλήσει 20 εκατομμύρια το επόμενο έτος.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ