Παρήγγειλε iPhone 15 Pro Max από την Apple και του ήρθε… Android!

0
6

Το να λάβει κανείς μια απομίμηση του iPhone 15 Pro Max που παρήγγειλε δεν είναι τόσο απίθανο, αλλά όταν προέρχεται απευθείας από την Apple είναι έκπληξη.

Ένας κάτοικος του Ηνωμένου Βασιλείου παρήγγειλε ένα iPhone 15 Pro Max απευθείας από την Apple. Ο αγοραστής επιβεβαίωσε μάλιστα ότι έλαβε όλα τα email επιβεβαίωσης παράδοσης απευθείας από την Apple, μαζί με λεπτομέρειες παρακολούθησης από τον συνεργάτη παράδοσης. Παρ’ όλα αυτά, όταν άνοιξε το πακέτο, συνειδητοποίησε έκπληκτος ότι αυτό μάλλον δεν ήταν το smartphone που παρήγγειλε.

Ανοίγοντας το κουτί, ο χρήστης είδε μια συσκευή που είχε εγκατεστημένο ένα προστατευτικό οθόνης, κάτι που η Apple δεν κάνει ποτέ. Αυτό, όμως, ήταν το λιγότερο παράδοξο που αντίκρισε.

“Το επόμενο πράγμα που παρατηρώ όταν το ενεργοποιώ, η οθόνη δεν είναι σωστή, φωτίζει τη μαύρη περιοχή με τρόπο που σαφώς δεν είναι OLED και το κάτω μέρος είχε ένα πιο παχύ πλαίσιο, κάτι που υποδηλώνει ότι αυτό δεν είναι σωστό για το τηλέφωνο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο χρήστης.

Από περιέργεια, προφανώς, αποφάσισε να ενεργοποιήσει τη συσκευή και εκεί τα είδε όλα, βέβαιος πια ότι η συσκευή μπροστά του είναι ψεύτικη. Η διαδικασία εγκατάστασης δεν ήταν όπως στις συσκευές Apple. «Αμέσως μέτρησα ότι ήταν μια συσκευή Android σε ένα skin. Μπορεί να έπειθε τον παππού μου, αλλά μπορούσα να το καταλάβω πολύ γρήγορα (ειδικά όταν είδα πραγματικές ειδοποιήσεις Android να εμφανίζονται σε ορισμένες περιπτώσεις).»

Ευτυχώς, ο αγοραστής επικοινώνησε αμέσως με την υποστήριξη της Apple και η εταιρεία υποσχέθηκε να τους ενημερώσει για το περιστατικό αμέσως.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ