Η Samsung κατοχύρωσε τα ονόματα των foldable της για τα επόμενα δύο χρόνια

0
3

Η Samsung έχει φροντίσει να κατoχυρώσει από τώρα τα ονόματα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Flip 7 για τις εκδόσεις 2024 και 2025 του πιο δημοφιλούς foldable κινητού στην αγορά. Όσον αφορά στο Fold, ο τεχνολογικός κολοσσός έχει κλειδώσει τα ονόματα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Fold 7 από τον Σεπτέμβριο.

Το SamMobile αναφέρει ότι η Samsung είχε κάνει τις διαδικασίες για όλες της τις συσκευές τον Σεπτέμβριο, απλώς τώρα δημοσιοποιήθηκε η εγγραφή των Flip μοντέλων.

Όσον αφορά στο Galaxy Z Flip 6, αναμένεται να έρθει με αναβαθμισμένες κάμερες, με τις φήμες να κάνουν λόγο για κύρια κάμερα 50MP. Αυτή θα ήταν μια τεράστια αναβάθμιση από την κύρια κάμερα 12MP που υπάρχει στο Galaxy Z Flip 5.

Από την άλλη, το Galaxy Z Fold 5 διαθέτει ήδη μια κύρια κάμερα 50MP που είναι ένας αισθητήρας Samsung ISOCELL GN3. Οι αισθητήρες 50MP για το Flip 6 και το Fold 6 θα μπορούσαν να είναι το νέο ISOCELL GNK που χρησιμοποιείται επί του παρόντος από το Pixel 8 Pro. Ο αισθητήρας χρησιμοποιεί την αυτόματη εστίαση Dual Pixel Pro για γρήγορη εστίαση σε αντικείμενα σε κίνηση μέσα στο κάδρο και καταγράφει εικόνες RAW 14-bit που προσφέρουν ζωντανά χρώματα.

Η Samsung κατέθεσε επίσης τα ονόματα στο Παγκόσμιο Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας (WIPO), που σημαίνει ότι οποιαδήποτε άλλη εταιρεία εκτός από τη Samsung δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει. Αν κάποιος προσπαθήσει να χρησιμοποιήσει ή να αντιγράψει το έργο ή το διπλωματικό δικαίωμα χωρίς άδεια, ο κάτοχος του δικαιώματος έχει νομική βάση να προσφύγει σε διεθνές δικαστήριο ή αρχή πνευματικής ιδιοκτησίας.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ