Η Tracee Ellis Ross φόρεσε τα πιο ερωτεύσιμα mules που είναι ιδανικά για όλες τις ώρες

0
2

Γνωστή για το τολμηρό της στιλ και τις έντονες αποχρώσεις που επιλέγει, η Tracee Ellis Ross φωτογραφήθηκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης  με τα πιο hot mules,  που είναι ιδανικά για αυτό το καλοκαίρι. Έχοντας μεγαλώσει με μία γυναίκα τόσο stylish όσο η Diana Ross ως μητέρα της, θα ήταν δύσκολο να μην είχε λάβει λίγη από τη λάμψη και την ικανότητά της να κλέβει την παράσταση. Για την casual εμφάνισή της, η διάσημη ηθοποιός συγκέντρωσε τα φωτογραφικά κλικ, πραγματοποιώντας ένα υπέροχο λουκ που θα μπορούσε να σταθεί όλες τις ώρες.

Ειδικότερα, η ηθοποιός επέλεξε ένα ροζ t-shirt και μία denim φούστα – που έχει κάνει δυναμικό comeback. Ωστόσο, το item που έκλεψε τις εντυπώσεις δεν ήταν άλλο από το ζευγάρι mules που φόρεσε, τα οποία ανήκουν στον οίκο Bottega Veneta. Πιο αναλυτικά, η σταρ φόρεσε τα Knot Mule με την πλέξη σήμα κατατεθέν του luxury brand, με το εντυπωσιακό χρυσό τακούνι, που δίνει το κάτι παραπάνω στο τελικό αποτέλεσμα. Αναμφίβολα, τα συγκεκριμένα mules είναι το παπούτσι που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αφού ταιριάζουν με κάθε λουκ. Είτε σε μία casual βόλτα, σαν αυτή που πραγματοποίησε η Tracee Ellis Ross, είτε για μία χαλαρή βραδινή έξοδο, το εν λόγω υπόδημα μοιάζει να είναι η ιδανική επιλογή. Παράλληλα, μπορείς να το συνδυάσεις με οποιοδήποτε outfit έχεις κατά νου, καθώς δεν σε περιορίζουν οι επιλογές σου σε παντελόνι ή φόρεμα / φούστα, αφού τα mules κάνουν το τέλειο pairing με ό,τι έχεις σκεφτεί.

tracee_ellis_ross_nea_yorki_mules

Knot Mule

knot_mules_elle_gr

Σε ό,τι αφορά το υπόλοιπο λουκ της, η Ross ολοκλήρωσε την εμφάνισή της, κρατώντας μία Bottega Veneta τσάντα, πιο συγκεκριμένα την Small Handle σε απόχρωση raintree, που είχε επίσης τη χαρακτηριστική πλέξη του οίκου.

Small Handle

bottega_veneta_tsanta_elle_gr

Φωτογραφίες: Courtesy of Bottega Veneta

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ