Καβακάς: «Μείναμε ζωντανοί στη μάχη της παραμονής»

0
35
Καβακάς: «Μείναμε ζωντανοί στη μάχη της παραμονής»

«Κρίνουν τα πάντα τα παιχνίδια με ΑΕΛ και Πιερικό για τον Ολυμπιακό Βόλου»

Από τη μία ανέλυε το παιχνίδι και τη νίκη απέναντι στα Τρίκαλα, από την άλλη αναλογιζόταν τα άλλα αποτελέσματα και έκανε υπολογισμούς μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Τίμος Καβακάς, μιλώντας και με μέλη της αποστολής του ΑΟΤ, ομάδας την οποία ανέλαβε δύο φορές κατά τη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

«Κερδίσαμε ένα παιχνίδι δίκαια, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο. Κανείς δεν θα μας πει μπράβο για το παιχνίδι που κερδίσαμε και δεν το λέω υποτιμητικά. Το λέω γιατί οι ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα στα Τρίκαλα είναι αξιέπαινα παιδιά. Ήρθαν αυθημερόν μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες για να παίξουν κάθε παιχνίδι και να τελειώσουν το πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι. Σ’ αυτό το παιχνίδι κανένας δεν θα πει μπράβο για τη νίκη που κάναμε. Απεναντίας θα δίναμε περισσότερη τροφή για σχόλια αν δεν κερδίζαμε. Κάναμε το αυτονόητο, αυτό που έπρεπε, κερδίσαμε και συνεχίζουμε βλέποντας το επόμενο παιχνίδι που έρχεται» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου.

«Δυστυχώς κάποια αποτελέσματα (σ.σ. της 31ης αγωνιστικής) δεν μας βόλεψαν για να φανεί και περισσότερο η νίκη μας αλλά συνεχίζουμε. Έχουμε τις μαθηματικές ελπίδες μας. οπότε συνεχίζουμε μέχρι τέλους» συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Βέβαια, η κούραση έχει παίξει τον ρόλο της, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να σημειώνει: «Καλά που είχαμε ρεπό και ξεκουραστήκαμε την περασμένη εβδομάδα αφού δεν είχαμε παιχνίδι μεσοβδόμαδα. Είμαστε μία ομάδα πολύ ταλαιπωρημένη, λόγω των αναβολών και των συνεχόμενων παιχνιδιών. Χρειαζόταν να διασφαλίσουμε πρώτα το παιχνίδι και στη συνέχεια να διαχειριστούμε την κούραση κάποιων παιδιών, όσο μπορούμε και κάποια έχουν κάρτες και έπρεπε να τα προφυλάξουμε. Αν και συμπλήρωσε ο Βερνάρδος κάρτες, με μία ενέργεια που δεν έπρεπε να κάνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαστε ευχαριστημένοι πάντως από την εμφάνιση της ομάδας».

Τώρα το παιχνίδι με την ΑΕΛ, που προς το παρόν έχει οριστεί για την ερχόμενη Κυριακή 17 Απριλίου και μετά το παιχνίδι με τον Πιερικό στην Κατερίνη. «Είναι δύο παιχνίδια που θα κρίνουν αν θα παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία ή όχι. Ξεκάθαρα. Τα παιχνίδια τελειώνουν. Ευελπιστούμε ότι θα παρουσιαστούμε φρέσκοι και έτοιμοι, με καθαρό μυαλό και γνωρίζοντας τη σημασία και την αναγκαιότητα των παιχνιδιών αυτών» σχολίασε σχετικά ο Τίμος Καβακάς.

Επιστρέφοντας τέλος στο παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα και στη σημασία του, ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου σημείωσε: «Ήταν μία νίκη ξεκάθαρη, δίκαιη, που ήρθε μέσα από καλό ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και χάσαμε πολλές. Θα μπορούσε το σκορ να είναι μεγαλύτερο. Είναι μία νίκη που μας δίνει ψυχολογία και το κυριότερο μας κρατάει «ζωντανούς» στη μάχη της παραμονής».

Πριμ 30 χιλιάδων ευρώ στους παίκτες για την παραμονή

Την ίδια στιγμή και μετά τη νίκη επί του ΑΟΤ, η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου υποσχέθηκε πριμ 30 χιλιάδων ευρώ στους παίκτες.

Αυτό επιβεβαίωσε και ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος στο «Magnesiasports», με την προσπάθεια να συνεχίζεται.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή