Και συγγνώμη και αφιέρωση από τον Ραφαήλ Πέττα

0
9

Ο Ραφαήλ Πέττας σκόραρε δύο φορές τα δύο τελευταία παιχνίδια της Νίκης, αλλά τα γκολ του δεν ήταν αρκετά, για να δώσουν βαθμολογικό κέρδος στην ομάδα του, αφού ηττήθηκε τόσο από την Αναγέννηση Καρδίτσας όσο και από την ΑΕΛ με 1-2 στην έδρα της.

Ο Ζακυνθινός παίκτης δεν χάρηκε τα δύο του πρώτα τέρματα στο πρωτάθλημα όσο θα ήθελε, αφού η ομάδα του έχασε και στα δύο παιχνίδια.

Ειδικά για το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα με τη Λάρισα με δήλωσή του στο Action 24 αμέσως μετά το ματς ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο, τονίζοντας ότι η Νίκη δεν δικαιούνταν να ηττηθεί και ότι άξιζε κάτι περισσότερο, όντας εμφανώς στεναχωρημένος από την εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως και όλοι οι συμπαίκτες του.

Πάντως, άλλη μία ενέργεια του Πέττα σχολιάστηκε πολύ θετικά, αν και του στοίχισε λόγω του αυστηρού κανονισμού την κίτρινη κάρτα, με τους διαιτητές ίσως να οφείλουν να είναι περισσότερο ελαστικοί σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Και φυσικά εννοούμε την αφιέρωση του φοβερού γκολ που πέτυχε στον Παύλο Κυριακίδη και στην Ιωάννα, τη σύζυγό του, που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρό, έχοντας κάτω από τη φανέλα τυπώσει τη φωτογραφία του συμπαίκτη του, που κρατά τη φανέλα που του είχε χαρίσει ο Ηρακλής με το όνομα της Ιωάννας.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή