Μεγάλη εθελοντική αιμοδοσία στον Βόλο με σύμπραξη δυνάμεων

0
2

Τις δυνάμεις τους ένωσαν οι Σύλλογοι του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας της Ι.Μ.Δ., ο Σύλλογος Θαλασσαιμίας Νομού Μαγνησίας και ο Σύλλογος «Νίκος Χαλκιάς-Ένας ήρωας για πολλούς», πραγματοποιώντας εθελοντική αιμοδοσία και δειγματοληψία για δωρεά μυελού των οστών αντίστοιχα.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου και ώρες 17.00-20.30 στον Ι.Ν.Αγίου Νικολάου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και δράσεων του Δικτύου για τον εορτασμό της 3ης Δεκέμβρη -Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.

Με τη συμμετοχή και άλλων Συλλόγων ΑμεΑ και Φορέων Υγείας του Δικτύου αλλά και την πολύτιμη βοήθεια και συνδρομή των Εθελοντών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, οι δράσεις μετατράπηκαν σε μια μεγάλη γιορτή αγάπης, ανιδιοτελούς προσφοράς και φωτεινών χαμόγελων! Η συμμετοχή νέων ανθρώπων και η προσφορά αίματος και δείγματος για δωρεά μυελού των οστών ήταν πολύ σημαντική και γέμισε ελπίδα και αισιοδοξία όλους

Η πρόεδρος του Συλλόγου Θαλασσαιμίας Μαγνησίας κ. Δέσποινα Λουκάκη και τα μέλη του Δ.Σ., εκφράζουν με ανακοίνωσή τους  τις ειλικρινείς τους ευχαριστίες στον Ιατρό κ. Διαμαντή Γιαννουλάκη, και το νοσηλευτικό προσωπικό της Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Γ .Ν. Βόλου που συνόδευαν την Κινητή μονάδα Αιμοληψίας, για την άριστη συνεργασία. Επίσης, ευχαριστούν όλους τους εθελοντές αιμοδότες, τους Συλλόγους και φορείς που συμμετείχαν και τον κ. Βασίλη Ηλιόπουλο –Αντιπρόεδρο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, για τη στήριξη της δράσης και την παραχώρηση τεντών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ. Φένια Χατζοπούλου, Μέλος Ε.ΔΙ.Π. στο τμήμα Πολιτισμού Δημιουργικών Μέσων και Βιομηχανιών του Π.Θ. και Συντονίστρια των Εθελοντών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας Δρ Σωκράτη Σαβελίδη για την πολύτιμη στήριξη τους στις δράσεις του Συλλόγου Θαλασσαιμίας αλλά γενικότερα και του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας .της Ι.Μ.Δ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή