Νέα διαρροή παρουσιάζει το επερχόμενο Google Pixel 6 Pro

0
14
Νέα διαρροή παρουσιάζει το επερχόμενο Google Pixel 6 Pro

H μεγάλη σχεδιαστική αλλαγή που έρχεται στο Android οικοσύστημα είναι παραπάνω από εμφανής και στο Google Pixel 6 Pro. To νέο μοντέλο εμφανίζεται σε νέα διαρροή στο Internet, μέσα από ένα render που λέει πολλά.

Το Google Pixel 6 Pro εμφανίζεται στο render στην μπροστινή και πίσω όψη του, με κύριο χαρακτηριστικό του την μεγάλη οθόνη με το punch hole για τη selfie camera στο κέντρο. Η οθόνη του θα έχει διαγώνιο 6.67 ιντσών, ενώ οι διαστάσεις του αναλυτικά θα είναι 163.9×75.8×8.9 mm.

Νέα διαρροή παρουσιάζει το επερχόμενο Google Pixel 6 Pro

Το ενδιαφέρον, φυσικά, κεντρίζει το πίσω μέρος, με ένα χρωματισμένο πλαίσιο πάνω από τη συστοιχία των καμερών που βρίσκονται σε μαύρο πλαίσιο, δημιουργώντας αντίθεση. Το camera setup στο πίσω μέρος θα είναι τριπλό.

Οι φήμες θέλουν την Google να δημιουργεί και το πρώτο της Google Store, από το οποίο θα μπορεί κανείς να αγοράσει Google Hardware, όπως είναι τα Pixel smartphones, ενώ στο εσωτερικό του Pixel 6 Pro περιμένουμε να δούμε τον πρώτο Google branded επεξεργαστή, ο οποίος φημολογείται ότι θα έχει το όνομα GS101.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ