Ο εφιάλτης ξαναζωντάνεψε – «Η κόρη μου πνίγηκε όταν κατέρρευσε ο δρόμος το 2020»

0
4

Η Φωτεινή Πλακιά, μητέρα μίας κοπέλας που έχασε τη ζωή της στην κακοκαιρία «Ιανός» το 2020, μιλά στο LIVE NEWS για τον εφιάλτη που ξαναζωντάνεψε μετά τις συγκλονιστικές εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από την κακοκαιρία Daniel που σάρωσε τη χώρα.
Στις 18 Σεπτεμβρίου του 2020 η κακοκαιρία «Ιανός» είχε πλήξει τη χώρα. Τότε, η κοπέλα, φαρμακοποιός στο επάγγελμα, έχασε τη ζωή της όταν δρόμος κατέρρευσε.

Η μητέρα της, Φωτεινή Πλακιά, είδε τον εφιάλτη να ξαναζωντανεύει με την κακοκαιρία Daniel καθώς πλέον βρίσκεται και εκείνη αποκλεισμένη στο σπίτι της στο Μουζάκι Καρδίτσας.

«Είμαι στο σπίτι γιατί απαγορεύτηκε η κυκλοφορία. Η κόρη μου όμως τότε δεν πνίγηκε τυχαία, αλλά πνίγηκε από την ανικανότητα των υπευθύνων. Στον ‘’Ιανό’’ είχαμε εκτός από τη μεγάλη ποσότητα βροχής, κόπηκε και το ρεύμα. Δεν είχαμε ούτε τηλέφωνα. Το 112 δεν λειτούργησε καθόλου. Η κόρη μου επέστρεφε από το φαρμακείο στο σπίτι μας και ο δρόμος αυτός είχε ‘’φαγωθεί’’ και κατέρρεε. Στην πορεία έπεσε ο δρόμος, έπεσε και ένα τμήμα του Κέντρου Υγείας. Άνοιξε ο δρόμος και την παρέσυρε το νερό μέσα στο ποτάμι», είπε αρχικά.

«Τώρα αναβιώνει ξανά ο ’’Ιανός’’ μέσα μου και είναι σαν αν τα ξαναζώ. Αυτό που με πληγώνει είναι πως καθυστερεί πολύ η Δικαιοσύνη, στην απόδοση των ευθυνών. Σε λίγο κλείνουμε τρία χρόνια και η απόδοση των ευθυνών δεν έχει γίνει ακόμα. Το μεγαλύτερο κακό είναι η ανοχή που έχουμε όλοι μας στην ανικανότητα των υπευθύνων. Γιατί μόλις περνάει λίγος καιρός, ξεχνάμε. Έτσι έγινε και στα Τέμπη, έτσι έγινε και στην Αλεξανδρούπολη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή