Ο Snapdragon 8 Gen 3 για Galaxy έρχεται με GPU στα 1 GHz

0
10

Ο γνωστός tipster Ice Universe αναφέρει ότι τα μελλοντικά μοντέλα της Samsung για το 2024 θα εξοπλιστούν με μια προσαρμοσμένη έκδοση του κορυφαίου επεξεργαστή Snapdragon. Αυτό σημαίνει ότι, τόσο η σειρά Galaxy S24, όσο και τα Z Fold 6 και Z Flip 6, α τροφοδοτούνται από έναν υπερχρονισμένο Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy.

Ο επεξεργαστής θα διαθέτει τη μονάδα GPU Adreno 750, η οποία θα λειτουργεί στα 1.000 MHz, σύμφωνα με τον Ice. Συγκριτικά, ο Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy μέσα στα μοντέλα της σειράς Galaxy S23 είχε μια μονάδα Adreno 740 με μέγιστη ταχύτητα λειτουργίας 719 MHz. Μιλάμε, δηλαδή, για αύξηση της ταχύτητας λειτουργίας κατά 28%.

Η Qualcomm δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα την ταχύτητα της μονάδας GPU του απλού Snapdragon 8 Gen 3, οπότε δεν μπορεί να εξακριβωθεί εάν η εκδοχή που προορίζεται για τη σειρά Galaxy φέρνει αναβάθμιση σε αυτόν τον τομέα, ή αν θα είναι η CPU που θα λάβει αναβάθμιση.

Θυμίζουμε ότι στη σειρά Galaxy S24 θα υπάρχει διάκριση και δεν θα φορούν όλες οι μονάδες Snapdragon. Ορισμένες εκδοχές θα εξοπλίζονται με τον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 3 και κάποιες άλλες που θα χρησιμοποιούν τον Exynos 2400. Οι φήμες θέλουν τον Snapdragon να τροφοδοτεί το Galaxy S24 Ultra παντού και τα άλλα δύο τηλέφωνα σε ορισμένες αγορές, ενώ ο Exynos 2400 θα είναι ο επεξεργαστής για τα S24 και S24+ σε Ευρώπη και Νότια Κορέα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ