Στα Τrikala Basket o Βολιώτης Πρέκας

0
4

Μετά τη συμμετοχή του στην Elite League με τον Τρίτωνα

Μετά τη χρονιά στον Τρίτωνα Αθηνών, ο Βολιώτης γκαρντ Κλέαρχος Πρέκας κάνει ένα ακόμη βήμα στην μπασκετική του πορεία, μιας και έγινε γνωστό ότι θα συνεχίσει στα Trikala Basket, συνδυάζοντας το μπάσκετ με τις σπουδές του.

Ο 19χρονος 1,91 μ. γκαρντ θα βρεθεί στα ΤΕΦΑΑ των Τρικάλων, με την πρόταση της τρικαλινής ομάδας να τον βρίσκει σύμφωνο και να δίνει τα χέρια με τον πρόεδρό της Κώστα Σκρέτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός Πρέκας είχε δοκιμαστεί και στον ΑΣ Καρδίτσας, αφήνοντας γενικά καλές εντυπώσεις.

Η ανακοίνωση των Τρικαλινών αναφέρει τα εξής: «H οικογένεια των Trikala Basket ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή αθλητή Κλέαρχου Πρέκα.

Ο νεαρός playmaker είναι 19 ετών και έχει ύψος 1.91μ. Ξεκίνησε από τις υποδομές του Ολυμπιακού Βόλου, έπαιξε δανεικός στον Ίωνα Βόλου ενώ παράλληλα κλήθηκε στις ομάδες των Εθνικών κλιμακίων Βορρά Εθνικής Παμπαίδων και αργότερα Παίδων. Πέρυσι κλήθηκε στους 16 της Εθνικής Εφήβων από τον κόουτς Ηλία Καντζούρη ενώ μεταγράφηκε στην ομάδα του Τρίτωνα. Στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς κλήθηκε στην προεθνική ομάδα Νέων Ανδρών.

Φέτος συνδυάζοντας μπάσκετ και σπουδές, καθώς περιμένει τα αποτελέσματα των πανελλαδικών, θα βρίσκεται στα ΤΕΦΑΑ των Τρικάλων και θα αγωνιστεί με την τρικαλινή ομάδα. Κλέαρχε, καλώς ήρθες στα Trikala Basket».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή