Συγκλονίζει η νονά του Χρήστου Μουλά – «Καλό σου ταξίδι υπέροχο μου πλάσμα»

0
10

Η Ελλάδα θρηνεί για τον χαμό των δύο πιλότων του Canadair, που συνετρίβη στην Κάρυστο, το μεσημέρι της Τρίτης, 25/7/23.

Ο 34χρονος κυβερνήτης, Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς, και ο συγκυβερνήτης, 27χρονος Ανθυποσμηναγός (Ι) Περικλής Στεφανίδης, έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος. Ρίχτηκαν με αυταπάρνηση στη “μάχη” με τις φλόγες και δεν επέστρεψαν ποτέ, βυθίζοντας στο πένθος όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24.gr ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, Σμηναγός (Ι) Χρήστος Μουλάς είχε καταγωγή Άγιο Πολύκαρπο Ικαρίας και Γαβαλοχώρι Χανίων. Ο 34χρονος, Χρήστος Μουλάς, ήταν παντρεμένος ένα χρόνο τώρα και περίμενε το πρώτο του παιδί καθώς η σύζυγός του βρίσκεται στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Ο 34χρονος, βρισκόταν στην πρώτη γραμμή μαζί με τον 27χρονο Περικλή Στεφανίδη για την κατάσβεση της φωτιάς που κατακαίει την Εύβοια.

Συγκλονίζει η πνευματική του μητέρα, Αργυρώ Πουργέζη, σε ανάρτηση της στα social Media, αποχαιρετώντας το παλικάρι της.

Στη φεγγαρόστρατα απόψε εσύ θα ανεβαίνεις στον ουρανό …τελευταίο ταξίδι…Μ αυτό το υπέροχο χαμόγελο που είχες πάντα…καλό σου ταξίδι υπέροχο μου πλάσμα…η πνευματική σου μητέρα όπως με έλεγες και γελούσαμε…θα σ αγαπώ πάντα.

Η ίδια μας εκμυστηρεύτηκε στο Cyclades24 και το Γιώργο Σολάρη, ότι ο αγαπημένος της βαφτισιμιός λάτρευε τη δουλειά του, ήταν η πρώτη του επιλογή στις σπουδές του και το όνειρο του απο μικρό παιδί ήταν να πετάει από ψηλά με το αεροπλάνο και ντα ταξιδεύει! Ποτέ του δε φοβήθηκε και όταν του έλεγα καμιά φορά δε κινδυνεύεις ; Φοβάμαι… μου έλεγε άντε ρε Νονά… και πάντα με χαμόγελο. Ήταν μοναδικό παιδί, καλό πλάσμα…με ένα μόνιμο χαμόγελο πάντα, εύχομαι ας μην υπάρξει άλλο θύμα…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή