Συγκλονίζει το μήνυμα επιχειρηματία της Τσαγκαράδας: Διασφαλίστε τις ζωές σας, θα τα ξαναχτίσουμε όλα (βίντεο)

0
4

Η κακοκαιρία έδειξε το πιο άγριο πρόσωπό της στο Πήλιο. Ανάμεσα στις περιοχές που επλήγησαν και η Τσαγκαράδα. Από εκεί, ο επιχειρηματίας, Χρήστος Μάρτζος, που υπέστη ζημιές η ξενοδοχειακή του μονάδα, στέλνει το δικό του μήνυμα «Στις απώλειες της ημέρας έχουμε χάσει μάλλον οριστικά το αγαπημένο Jimny της Κλάιρ, το αγαπημένο μου “σπιτάκι με ροδες”, το λατρεμένο μας καλντερίμι που μας ενώνει με την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, το μισό κατω διάζωμα και με μεγάλο κόπο καταφέραμε να εκτρεψουμε τον Χείμαρρο πίσω στην κανονική του κοίτη που χάθηκε λόγω βραχοπτώσεων και φερτών υλικων.

Μάλλον καταφέραμε να σώσουμε το 2ο διαζωμα από πιθανή κατολίσθηση αλλά θα δείξει το πρωί. Θα είναι δύσκολο το βράδυ και μάλλον δεν θα κλείσουμε μάτι. Δεν υπάρχει νερό από το πρωι, δεν υπάρχει Internet, ούτε σταθερή ουτρ κινητή τηλεφωνία σε κανένα από τα κινητά μας, οπότε σας ευχαριστούμε όλους για τα τόσα μηνύματα συμπαράστασης και την έγνοια αλλά αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε.

Αυτή την στιγμή ο μόνος τρόπος είναι μέσω mobile hotspot ενός Αγγλου πελάτη.
(Στα θετικά σώθηκε το ένα αυτοκίνητο μας μετά από πολύ κόπο και δουλειά όλων των γνωστών ηρώων του χωριού και της τοπικής κοινότητας, η μηχανή δουλεύει και οι λαμαρινοζημιές είναι εξωτερικές,.)

Είμαστε εγκλωβισμενοι μα ασφαλείς μέσα στο κτίριο του Χαμένου Μονοκερου, έχουμε 6 δωμάτια ένα εκ των οποίων έχει χάσει επίσης το αμάξι του μέσα στον Χείμαρρο λάσπης και κορμων, το νερό τρέχει με αμείωτη ένταση στο ρέμα, μαζεύουμε νερό με κουβάδες από τα λουκια για να έχουμε να δώσουμε στους ανθρώπους για τις βασικές τους ανάγκες. Θα τους ταϊσουμε όλους σήμερα το βράδυ και για όσες μέρες ακόμα χρειαστεί.

Αγωνιστικά φιλιά σταλμενα σε φυσσαλιδες αερα μέσα από μια καταποντισμενη Τσαγκαραδα.

Σε όλους όσους δοκιμάζονται σήμερα να σώσουν το βίός τους και τις περιουσίες τους στέλνω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς. Διασφαλιστε τις ζωες κι όσο είμαστε καλά θα τα ξαναχτισουμε όλα, απ’ την αρχή αν χρειαστεί και καλύτερα!».

Δείτε βίντεο

Δείτε φωτογραφίες

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή