Συνέδριο της Inner Wheel Ελλάδος στον Βόλο

0
10

Η Ομοσπονδία Inner Wheel Ελλάδος, μέλος του Οργανισμού InternationalInnerWheel που αποτελεί τον μεγαλύτερο γυναικείο εθελοντικό Μη Kυβερνητικό Oργανισμό παγκοσμίως με παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, πραγματοποιεί φέτος το Πανελλήνιο Συνέδριο της στις 3-5 Μαρτίου 2023 στον Βόλο.
Όπως αναφέρεται, «το Συνέδριο θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Valisόπου θα συμμετέχουν μέλη μας και από τους 15 ομίλους που δραστηριοποιούνται σε διάφορες πόλεις, μεταξύ των οποίων και ο Βόλος. Τα μέλη τους είναι δραστήριες γυναίκες, κάθε ηλικίας, που επιθυμούν να αφήσουν το αποτύπωμά τους στον κόσμο, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο, ενώ αλληλεπιδρούν γόνιμα μεταξύ τους στο πλαίσιο μιας αγαστής συνεργασίας. Η βοήθεια που παρέχεται έχει τόσο τοπικό όσο και εθνικό χαρακτήρα, ενώ έμφαση δίνεται στις ανάγκες των γυναικών και των παιδιών. Μέσα από διάφορες εκδηλώσεις κι ενδιαφέρουσες δράσεις συγκεντρώνονται χρήματα που μετουσιώνονται έμπρακτα σε έργο.
Hέναρξη του Συνεδρίου θα λάβει χώρα την Παρασκευή 3 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο ValisResort με την Ομιλία της ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτρια Άρτεμις Ζαβαλίγκου με θέμα «Αυτοσυμπόνοια. Πως μπορούμε να γίνουμε καλός φίλος του εαυτού μας». Θα ακολουθήσει η παρουσίαση του βιβλίου του μέλους μας και Προέδρου του Ομίλου Καβάλας Έφης Λοϊζά «22 Φθινόπωρα» ενώ η βραδιά θα κλείσει με δείπνο στο Τσιπουράδικο του Valisresort.
To Σάββατο 4 Μαρτίου στις 10:00 θα γίνει η Έναρξη των Εργασιών κατά την οποίαθα απευθύνουν χαιρετισμό στους συνέδρους, η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μακρή, η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας κα Δωροθέα Κολυνδρίνη, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βόλου κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή και ο Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου κος Χάρης Σιούρας. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, ενώ το ίδιο βράδυ θα δειπνήσουμε στο εστιατόριο «Βεγγέρα».
Το Συνέδριο μας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου με μια επίσκεψη στο χωριό Άγιος Λαυρέντιος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή