Τα αξεσουάρ που ψηφίσαμε για αυτό το καλοκαίρι και θα εντάξουμε στο στιλ μας από τώρα κιόλας

0
5

Όσο κι αν τα social media αποτελούν τη συνεχή έμπνευσή μας για τις καθημερινές μας εμφανίσεις, αυτό δεν σημαίνει πως έχουμε αφήσει στην άκρη τις προτάσεις των σχεδιαστών. Οι εβδομάδες μόδας, άλλωστε, έχουν και αυτές το μερίδιό τους, με το να μας δίνουν την ευκαιρία να δημιουργούμε moodboards με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα φοράμε την επόμενη σεζόν. Προετοιμαζόμαστε, κάνουμε τα απαραίτητα screenshots και την επόμενη περίοδο είμαστε έτοιμες να καλωσορίσουμε μία νέα εποχή στο στιλ μας.

Κάνοντας μία αναδρομή στις συλλογές των μεγάλων οίκων μόδας που παρουσιάστηκαν πριν από αρκετούς μήνες, ξεχωρίσαμε τα αξεσουάρ που θα προσθέσουμε στο στιλ μας για την εποχή που διανύουμε, αλλά και το επικείμενο καλοκαίρι.

Mary Janes

Φέτος είχαν την τιμητική τους από τη στιγμή που έλαβαν την έγκριση των σχεδιαστών, αλλά και των απανταχού fashion lovers. Από την πασαρέλα και τα social media μέχρι το street style, τα διαχρονικά mary janes εμφανίστηκαν σε διαφορετικές μορφές, αποχρώσεις και ύφος για να προσαρμοστούν απόλυτα στο προσωπικό σου στιλ.

αξεσουάρ

PRADA SS24

αξεσουάρ

CHANEL SS24

Κάλτσες

Όσο κι αν οι κάλτσες είναι συνυφασμένες με το φθινόπωρο και τον χειμώνα, τη σεζόν που διανύουμε εξακολουθούμε να τις φοράμε. Είτε συνοδεύουν τα loafers μας ή τα ανοιχτά μας παπούτσια, οι κάλτσες θα αναβαθμίσουν το τελικό look μας.

αξεσουάρ

GIVENCHY SS24

αξεσουάρ

VICTORIA BECKHAM SS24

Χρυσά σκουλαρίκια

Μπορεί την περίοδο του χειμώνα να επικράτησε στα κοσμήματα το mix n match, αυτή την περίοδο μοιάζει να “πρέπει” να εμπιστευτούμε την κομψότητα των τολμηρών, χρυσών σκουλαρικιών.

αξεσουάρ

SAINT LAURENT SS24

αξεσουάρ

SCHIAPARELLI SS24

Clutch

Η top handle τσάντα και μάλιστα εκείνη που είχε την ladylike αισθητική εμφανίστηκε στις περισσότερες συλλογές. Ωστόσο, για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024 παρακολουθούμε την επιστροφή του “clutch”, του ξεχασμένου αξεσουάρ που πρόκειται να επαναφέρουμε στο στιλ μας.

αξεσουάρ

FENDI SS24

αξεσουάρ

GIVENCHY SS24

Flip-flops

Η ανεμελιά του καλοκαιριού έφερε μαζί της και τα flip-flops που δεν χορταίνουμε να φοράμε τη θερινή περίοδο. Η εμφάνισή τους σε αρκετές πασαρέλες μάς έκανε να αναθεωρήσουμε για το πού μπορούμε να φορέσουμε το εν λόγω ζευγάρι, ψηφίζοντας την απάντηση “παντού”.

αξεσουάρ

SANDY LIANG SS24

αξεσουάρ

CHANEL SS24

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ