Το αήττητο του Ελευθερόπουλου στον πάγκο της Νίκης…και η πρόκληση!

0
7

Σε έξι αγώνες η Νίκη έχει πέντε νίκες και μια ισοπαλία εκτός έδρας, έχει σκοράρει σε όλα αυτά τα παιχνίδια, ενώ στα 4 «κράτησε’ το μηδέν στην άμυνα και έχει βρεθεί στην 3η θέση της βαθμολογίας, δυο αγωνιστικές πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος.

Το αήττητο σε 6 σερί αγώνες και χωρίς να δεχτεί γκολ στον Βόλο είναι με προπονητή τον Δ. Ελευθερόπουλο, ενώ στα πρώτα έξι, του πρωταθλήματος της ΣΛ 2, η ομάδα της Νίκης, είχε δυο νίκες, μια ισοπαλία και τρείς ήττες.

Με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο στον πάγκο λίγες μέρες αφού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, η Νίκη έκανε το πρώτο της «διπλό», 18 Δεκεμβρίου στο AEL FC Arena κερδίζοντας 0-1 τον Ηρακλή Λάρισας κι ενώ ως τότε άλλες δυο φορές που η Νίκη έπαιξε στην Λάρισα έχασε 1-0 από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και επίσης 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας που είχε έδρα τότε το Arena!

Στο δεύτερο παιχνίδι, με τον «Ελέ» στον πάγκο, η Νίκη κέρδισε 2-0 τον ΠΑΟΚ Β΄ υποχρεώνοντάς τον σε πρώτη ήττα, ενώ στην 10η αγωνιστική ήρθε και το δεύτερο φετινό «διπλό» με την Νίκη να φεύγει νικήτρια από την Φιλιππούπολη Λάρισας με 1-4 επί του Απόλλωνα.

Ακολούθησε η νίκη επί του Θεσπρωτού (2-0) στο Πανθεσσαλικό, η ισοπαλία (2-2) με τον Αλμωπό στην Αριδαία και η νίκη επί του Ηρακλή (1-0) στη Νεάπολη με τον Ελευθερόπουλο να συνεχίζει αήττητος και να έχει μπροστά του την πρόκληση που είναι το ματς στις Σέρρες με τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Η πρόκληση δεν είναι μόνο για την ομάδα που θέλει να αναρριχηθεί κι άλλο στην βαθμολογία αλλά και για τον Δ. Ελευθερόπουλο που πριν έρθει στη Νίκη ήταν στις Σέρρες έχοντας 2 νίκες στο κύπελλο 1 νίκη, μια ισοπαλία και μια ήττα στο πρωτάθλημα και ο διάδοχός του στον πάγκο του Πανσερραϊκού έχει 9 σερί νίκες!!!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή