Το Μαρούσι έδωσε το έβδομο εισιτήριο του Final-8 του Κυπέλλου στο Περιστέρι

0
3

Ο Κολοσσός Ρόδου, για να βρεθεί στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας ήθελε νίκη με το Μαρούσι και το Σάββατο (24/12) η ΑΕΚ να καταφέρει να πάρει το ροζ φύλλο κόντρα στο Περιστέρι την Κυριακή.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν συνέβη αφού ηττήθηκε με 85-74 από την ομάδα του Γιώργου Λημνιάτη, που είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιαννόπουλο, ο οποίος έβαλε 25 πόντους.

Μ’ αυτόν τον τρόπο το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη κλείδωσε την παρουσία του στην τελική φάση της διοργάνωσης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα πάρει στο ματς με την Ένωση.

Έτσι, το παζλ των επτά ομάδων της Stoiximan Basket League έγινε γνωστό, καθώς τη συμμετοχή εξασφάλισαν οι: Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Προμηθέας Πάτρας, ΠΑΟΚ, Άρης, Περιστέρι, ΑΕΚ.

Η τελευταία εκκρεμότητα είναι το εισιτήριο που θα πάρει η ομάδα που θα κατακτήσει το UNICEF Trophy, στο οποίο συμμετέχει ο Πανιώνιος, η Μεγαρίδα, ο Μίλωνας και η Δόξα Λευκάδας.

Τα ζευγάρια του Final Four του UNICEF Trophy:

Μεγαρίδα-Μίλωνας

Πανιώνιος-Δόξα Λευκάδας

Νίκες για ΠΑΟΚ και Λαύριο

Ο ΠΑΟΚ έκανε τα εύκολα… δύσκολα, από το +20 είδε τη διαφορά να μειώνεται στον ένα πόντο, νικώντας με 72-69 την Καρδίτσα για την 11η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο Γιάνκοβιτς μείωσε σε 70-69 στα 33’’ και οι Σμιθ και Χάρισον με 1/2 βολές έκαστος διαμόρφωσαν το τελικό σκορ, με τους φιλοξενούμενους ν’ αστοχούν σε τρίποντο στο φινάλε.

Το Λαύριο μπορεί να έπαιξε με τη φωτιά πετώντας στα «σκουπίδια» διαφορά 17 πόντων, όμως στην παράταση λύγισε τον Άρη (91-86) μετά το 76-76 του κανονικού αγώνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή