Το casual item που δεν αποχωρίζεται η Hailey Bieber το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου

0
10
Το Casual Item που δεν αποχωρίζεται η Hailey Bieber το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου
Το casual item που δεν αποχωρίζεται η Hailey Bieber το έχεις ήδη στην ντουλάπα σου

Cover photo: Bellocqimages/Bauer-Griffin/GC Images/Getty images

Η Hailey Bieber είναι η Regina George του κόσμου της μόδας. Ό,τι κι αν φορέσει γίνεται αμέσως viral. Άλλωστε, ποια δεν έχει ενσωματώσει το oversized blazer, που συχνά φοράει η Hailey, στα cazual looks της; Αλλά τώρα ήρθε η ώρα, να αντιγράψουμε ακόμα ένα βασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας της. Το baggy τζιν που το μοντέλο φόρεσε δύο φορές την προηγούμενη εβδομάδα, έχει ήδη προκαλέσει φρενίτιδα. Μην τολμήσεις όμως να την αποκαλέσεις outfit repeater, η Hailey είναι trendsetter!

Hailey Bieber

Photo: Pierre Suu/GC Images/Getty images

Οι προηγούμενες τάσεις που πυροδότησε η Hailey Bieber είναι τα casual κοστούμια, οι chunky χρυσοί κρίκοι, ο slicked-back κότσος και τα body chains. Αυτό που κάνει την κυρία Bieber τόσο αποτελεσματική trendsetter είναι ότι δεν φοράει ένα item μόνο μία φορά για μια ανάρτηση στο Instagram και μετά περνά στην επόμενη trending εμφάνιση. Επιλέγει κομμάτια που αγαπά και τα φοράει σε επανάληψη. Η χαρακτηριστική στολή της με υπέροχα τζιν, oversized blazers και κομψά αξεσουάρ είναι πλέον τόσο εμβληματική, που οποιαδήποτε αλλαγή προκαλεί το ενδιαφέρον των fashion lovers. Τώρα που τα φαρδιά τζιν έχουν ενσωματωθεί αργά αλλά σταθερά στα καθημερινά outfits της Bieber, το στυλ είναι εγγυημένο ότι θα είναι παντού αυτήν την άνοιξη.

Hailey Bieber

Photo: MEGA/GC Images/Getty images

Ένα καλό baggy τζιν εφαρμόζει καλά στη μέση (μερικές φορές χρειάζεται ζώνη) και κρέμεται χαλαρά στο υπόλοιπο μέρος. Για να πετύχεις το skater look, πρέπει να βρεις ένα τζιν παντελόνι που να είναι αντικειμενικά πολύ μακρύ. Εάν το τζιν είναι αρκετά δύσκαμπτο, θα ακουμπάει κάτω χωρίς να σέρνεται στο πάτωμα για μία too-cool-to-care αισθητική.

Όπως αποδεικνύεται από το πρόσφατο street style της Hailey Bieber, τα φαρδιά τζιν συνδυάζονται υπέροχα με άλλα βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας. Φόρα ένα λευκό μπλουζάκι και ρίξε ένα σακάκι ή καμπαρντίνα από πάνω και θα έχεις πετύχει τη στολή ενός model-off-duty. Το τζιν αυτό ταιριάζει επίσης σχεδόν με κάθε τύπο παπουτσιού – γόβες, αθλητικά παπούτσια, chunky μπότες. Οπότε, αν θέλεις κι εσύ να αντιγράψεις το look, διάλεξε απλά το ιδανικό baggy τζιν για το σωματότυπο σου. Παρακάτω ακολουθούν 5 αγαπημένα μας.

Hailey Bieber

Ψηλόμεσο baggy παντελόνι, FRAME

Hailey Bieber

Baggy τζιν, LeGer by Lena Gercke

Hailey Bieber

Τζιν παντελόνι με μεσαία μέση, Zara

Hailey Bieber

Γυναικείο baggy τζιν παντελόνι, Levi’s

Hailey Bieber

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σε ίσια γραμμή, Pull & Bear

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ:


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ