Το fashion item που κάνει δυναμικό comeback και δεν θα απουσιάζει από τα party looks σου

0
5

Εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού η μόδα για αρκετό καιρό  είχε ακολουθήσει μία συγκεκριμένη συνταγή, όπου τα outfits ακόμα και μεγάλων οίκων αντλούσαν έμπνευση από το comfort wear. Πλέον έχουμε αφήσει πίσω μας τις ζοφερές εκείνες ημέρες, έχοντας τη διάθεση να γιορτάσουμε τη χρονιά που φεύγει, επαναφέροντας στη γκαρνταρόμπα μας ένα item που για καιρό είχε ξεχαστεί – το οποίο σήμερα έχει κυριαρχική θέση σε ό,τι αφορά τα outfits σε πάρτι. Δεδομένου ότι διανύουμε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, αναμφίβολα ήδη έχουμε ξεκινήσει να ψάχνουμε τα σύνολα που θα φορέσουμε στα επικείμενα πάρτι, με τη sequin φούστα να βρίσκει τη θέση της στα γιορτινά looks μας.

Άλλωστε, αρκετοί ήταν οι οίκοι μόδας που για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2023-24 χρησιμοποίησαν τις παγιέτες και τις πούλιες, επιβεβαιώνοντας πως η λάμψη επέστρεψε στις εμφανίσεις μας και μάλιστα με τον πιο προφανή τρόπο. Από φορέματα και παντελόνια μέχρι παπούτσια, οι sequin λεπτομέρειες γίνονται το must-have. Περισσότερο όμως εντυπωσιάζουν στις φούστες, αφού το συγκεκριμένο κομμάτι σου δίνει τη δυνατότητα να “κατευνάσεις” τη λάμψη συνδυάζοντάς άλλα πιο μίνιμαλ στοιχεία.

Σε κάθε περίπτωση το εν λόγω item που είχε ξεχαστεί στη ντουλάπα μας, γίνεται το piece de resistance της εμφάνισής μας, επαναφέροντάς το μπροστά μπροστά στις επιλογές μας. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι όλες είχαμε κάποια στιγμή στη γκαρνταρόμπα μας τη φούστα με τις παγιέτες και τις πούλιες, πράγμα που σημαίνει ότι “επιβάλλεται” να την αποκτήσουμε. Συνεπώς, είτε ψάχνεις να βρεις το item που θα φοράς στα εορταστικά πάρτι ή επιθυμείς να αναβαθμίσεις το στιλ σου με νέες προσθήκες στο στιλ σου, σου βρήκαμε 10 φούστες που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά. Midi, mini ή maxi, τα items που επιλέξαμε, θα σε πείσουν η εν λόγω φούστα να γίνει το go-to κομμάτι για τα πάρτι της σεζόν.

10 sequin φούστες ιδανικές για τα επικείμενα εορταστικά πάρτι

Micro mini φούστα κεντημένη από οργάντζα και αστραφτερές λεπτομέρειες, VALENTINO

item

Midi φούστα από σιφόν διακοσμημένη με κρύσταλλα και παγιέτες Maria, ERDEM

item

Μίνι φούστα από βισκόζη με σχέδιο σεβρόν και πούλιες, Missoni

item

Maxi stretch φούστα με παγιέτες, Self-Portrait

item

Midi φούστα με παγιέτες, 16Arlington

item

Mini φούστα διακοσμημένη με παγιέτες, David Koma

item

Διάφανη midi φούστα με παγιέτες, H&M

item

Mini φούστα με πούλιες, Rabanne

item

Pencil φούστα με παγιέτες, Max Mara

item

Midi φούστα με παγιέτες, Sandro

item

Κεντρική φωτογραφία: Launchmetrics / spotlight

Ακολουθήστε το ELLE στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ