Φήμες για νέα Apple iPad Air και Pro το 2024

0
10

Η Apple έχει συνολικά έξι μοντέλα iPad στην τρέχουσα γκάμα της, που κυμαίνονται από το iPad mini 7,9 ιντσών έως το iPad Pro 12,9 ιντσών, ωστόσο θα φέρει μεγάλη ανανέωση στα tablet της το 2024, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Στο πιο πρόσφατο δελτίο του Power On, αναφέρει ότι η Apple προσπαθεί να απλοποιήσει τη μάρκα iPad δημιουργώντας ένα σαφέστερο διαχωρισμό μεταξύ των μοντέλων Air και Pro όσον αφορά τις δυνατότητες.

Η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα iPad Air 10,9 ιντσών και 12,9 ιντσών με το chipset Apple M2 κάποια στιγμή τον Μάρτιο του 2024. Ακόμα, φέρεται να κυκλοφορήσει νέα iPad Pro σε μεγέθη 11 ιντσών και 13 ιντσών με ενημερωμένα σχέδια, OLED ProMotion οθόνες, το τσιπ M3 της Apple και το νέο προαιρετικό αξεσουάρ Magic Keyboard.

Αυξάνοντας τις επιλογές σε iPad, η Apple θα κάνει ξεκάθαρα διάκριση μεταξύ των Air και Pro iPad όσον αφορά τις δυνατότητές τους. Το βασικό iPad 2022 αναμένεται να ενημερωθεί “πολύ αργότερα”, καταργώντας σταδιακά το iPad (2021) και τον παλιό σχεδιασμό του. Το iPad mini (2021) θα ανανεωθεί επίσης, ωστόσο δεν υπάρχει κάποιο χρονικό πλαίσιο.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ