Το Nothing Phone (1) δεν θα πάρει Android 13 φέτος

0
7
Το Nothing Phone (1) δεν θα πάρει Android 13 φέτος

Η Nothing παρουσίασε το πρώτο της smartphone τον περασμένο μήνα, με το όνομα Nothing Phone (1). Η συσκευή τρέχει το Nothing OS που βασίζεται στο Android 12 και, από ότι φαίνεται, δεν θα πάρει το Android 13 σύντομα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το Phone (1) θα ενημερωθεί με Android 13 το πρώτο εξάμηνο του 2023, δηλαδή οποιαδήποτε στιγμή μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουνίου. Ωστόσο, η εταιρεία θα συνεχίσει να κυκλοφορεί ενημερώσεις λογισμικού που θα βελτιώνουν τη χρήση.

“Πάντα εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη του Phone 1. Για να διασφαλιστεί αυτό, οι ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος θα είναι διαθέσιμες για τακτική λήψη. Όσον αφορά το Android 13, αυτό θα κυκλοφορήσει για τους χρήστες του Phone 1 το πρώτο εξάμηνο του 2023. Πριν από την κυκλοφορία, θέλουμε να συντονίσουμε την αναβάθμιση λογισμικού με το υλικό της Nothing. Θα σας κρατάμε ενήμερους με περισσότερες πληροφορίες”, δήλωσε η Nothing.

Το Nothing Phone (1) υπόσχεται διμηνιαίες ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας για τέσσερα χρόνια και τρία χρόνια ενημερώσεων έκδοσης Android. Τροφοδοτείται από το SoC Snapdragon 778G+ και διαθέτει OLED 6,55″ FullHD+ 120Hz με συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω.

Ακόμα, διαθέτει μπαταρία 4.500 mAh με υποστήριξη ενσύρματης φόρτισης 33W και ασύρματη φόρτιση 15W και τρεις κάμερες – μια selfie λήψης 16MP στο μπροστινό μέρος με μια κύρια κάμερα 50MP στο πίσω μέρος και μια μονάδα ultrawide 50MP.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ