Η Apple θα ξεκινήσει να κατασκευάζει iPhone 14 στην Ινδία πολύ νωρίτερα

0
9
Η Apple θα ξεκινήσει να κατασκευάζει IPhone 14 στην Ινδία πολύ νωρίτερα

H Apple θα κατασκευάσει ορισμένα από τα μοντέλα iPhone 14 της στην Ινδία στο πλαίσιο της προσπάθειας να διαφοροποιήσει την παραγωγή smartphone από την Κίνα, σύμφωνα με άρθρο του Bloomberg. Στα σχέδια της Apple βρίσκεται το να αυξήσει την παραγωγή με την κατασκευάστρια Foxconn στο εργοστάσιο συναρμολόγησης κοντά στο Chennai. Στόχος είναι να αποφευχθούν καθυστερήσεις στην παραγωγή των νέων συσκευών.

Η Foxconn δεν θα μπορέσει να ξεκινήσει άμεσα την παραγωγή του iPhone 14 στην Ινδία και πληροφορίες τη θέλουν να πρέπει να περιμένει τουλάχιστον δύο μήνες μετά την έναρξη της αρχικής παραγωγής της σειράς iPhone 14 στην Κίνα. Αυτό σημαίνει ότι η πρώτη παρτίδα μοντέλων iPhone 14 που κατασκευάζονται στην Ινδία πιθανότατα θα είναι έτοιμη περί τα τέλη Οκτωβρίου – αρχές Νοεμβρίου, σύμφωνα με την ίδια δημοσιογραφική αναφορά που επικαλείται πηγές που έχουν λάβει σχετική ενημέρωση.

Η Apple και η Foxconn εργάζονται επίσης σκληρά για να συντομεύσουν τους χρόνους παράδοσης από εννέα που είναι τώρα σε έξι μήνες. Η Apple, η οποία εδώ και καιρό κατασκεύαζε τα περισσότερα iPhone της στην Κίνα, αναζητά εναλλακτικές λύσεις καθώς η κυβέρνηση του Xi Jinping συγκρούεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και επιβάλλει lockdown σε ολόκληρη τη χώρα που έχουν διαταράξει την οικονομική δραστηριότητα.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ