Στις επείγουσες ανάγκες του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου σε ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, αλλά και το κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει αναφέρεται με ερώτησή του προς τον υπουργό Υγείας ο βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Ο βουλευτής επισημαίνει ότι στη μόνη δημόσια δομή υγείας του νησιού, αυτή τη στιγμή από τις 5 θέσεις γενικών ιατρών ή παθολόγων που προβλέπονται στο οργανόγραμμα δεν υπηρετεί ούτε ένας, ενώ από τις προβλεπόμενες 2 θέσεις παιδιάτρου έχει καλυφθεί μόνο η μία και ότι ενώ το Κ.Υ. διαθέτει ολοκαίνουργιο ακτινολογικό τμήμα, δεν υπάρχει χειριστής ακτινολογικού για να το λειτουργήσει και να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών.

Ο κ. Μεϊκόπουλος επίσης αναφέρεται στο κτιριακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κ.Υ., υπογραμμίζοντας πως την περασμένη άνοιξη μετέβη στο νησί κλιμάκιο που επιθεώρησε το κτίριο και συνέταξε τη σχετική έκθεση χαρακτηρίζοντας το ζήτημα της επισκευής του κτιρίου ως «κατεπείγον» και ζητεί να γίνουν οι επιδιορθώσεις που είναι απαραίτητες ώστε το κτίριο να είναι λειτουργικό.

 

www.magnesia.tv

©MAGNESIA.TV