Έρχεται το νέο Lenovo Legion Phone 2 Pro και μοιάζει με… Transformer;

0
10
Έρχεται το νέο Lenovo Legion Phone 2 Pro και μοιάζει με… Transformer;

Έρχεται το νέο Lenovo Legion Phone 2 Pro και μοιάζει με... Transformer;

Οι φήμες θέλουν το Lenovo Legion Phone 2 Pro να παρουσιάζεται επισήμως στις 8 Απριλίου με σχεδιασμό βγαλμένο από ταινία. Οι πρώτες εικόνες που διέρρευσαν μας στέλνουν το μήνυμα ότι οι Transformers ήρθαν στη Γη…

Το Lenovo Legion Phone 2 Pro εμφανίζεται στις εικόνες που διέρρευσαν μέσω Weibo ως μία συσκευή που έχει χαρακτηριστικό πίσω μέρος, φιλοξενώντας όλα τα απαραίτητα για το πολύωρο gaming. Εκεί, λοιπόν, βλέπουμε ότι υπάρχει διπλό setup για την κάμερα, μαζί με έναν εμφανή ανεμιστήρα για την ψύξη του νέου gaming phone της Lenovo. Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για τα αναλυτικά του τεχνικά χαρακτηριστικά.

Έρχεται το νέο Lenovo Legion Phone 2 Pro και μοιάζει με... Transformer;

Δεν είναι αυτή η πρώτη σχεδιαστική extravaganza της Lenovo αναφορικά με ένα gaming smartphone, αλλά εδώ τα πράγματα παραπέμπουν ευθέως στους Transformers, όπως τους κινηματογράφησε ο Michael Bay. Οι φήμες θέλουν το Lenovo Legion Phone 2 Pro να λανσάρεται επισήμως στην Κίνα, ενώ δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για κυκλοφορία του σε άλλες αγορές.

Ελπίζουμε μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο να μην είναι με τους Decepticons

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ