Αυτά είναι τα μοντέλα της LG που δεν θα δούμε να κυκλοφορούν

0
14
Αυτά είναι τα μοντέλα της LG που δεν θα δούμε να κυκλοφορούν

Αυτά είναι τα μοντέλα της LG που δεν θα δούμε να κυκλοφορούν

Το LG Rollable έχει την τιμητική του στις πρόσφατες διαρροές εικόνων και στοιχείων των μοντέλων που δεν θα λανσάρει η LG. Υπό άλλες συνθήκες, όλα αυτά τα smartphones θα είχαν κάνει την εμφάνισή τους μέσα στο 2021.

Η τελική απόφαση της LG να αποχωρήσει από την αγορά των smartphones είχε ως συνέπεια να μην προχωρήσουν και να πάρουν τελική μορφή όλα αυτά τα σχέδια που είχαν κατά καιρούς εμφανιστεί σε επίπεδο φημών και διαρροών. Το πιο διάσημο από αυτά, το LG Rollable, ή αλλιώς το μοντέλο με την κωδικοποιημένη ονομασία LM-R910N, δείχνει ότι είχε φτάσει ένα βήμα πριν από την κυκλοφορία.

Το άλλο μοντέλο που κάνει την εμφάνισή του είναι το επονομαζόμενο και ως LG Rainbow, ή αλλιώς LG V70, το οποίο επίσης θα μείνει στο… ράφι. Η απόφαση της LG είναι τελική και όλοι συμφωνούν ότι τα μοντέλα αυτά χρησιμεύουν μόνο ως μία υπενθύμιση για το τι θα μπορούσε να περιλαμβάνει το άμεσο μέλλον της LG στην αγορά των smartphones.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ