Αεράτος στη Λαμία (0-3) ο Ολυμπιακός!

0
5

Ήταν όπως έπρεπε μετά το πρώτο ημίωρο και πήρε άνετο τρίποντο… Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με 3-0 το εμπόδιο της Λαμίας στο «Αθανάσιος Διάκος» για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1, φτάνοντας τους 49 βαθμούς στην 3η θέση και όντας στο -5 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Σαμασέκου άνοιξε το σκορ στο 44’ με ωραίο πλασέ, σημειώνοντας το παρθενικό του γκολ με τα ερυθρόλευκα, ενώ τα άλλα δύο τέρματα σημείωσαν Μπακαμπού (60’) και Μπιέλ (86’). Τρία δοκάρια είχε η ομάδα του Μίτσελ. Τα δύο στο 0-0 (35’ Χουάνγκ, 43’ Κανός) και το άλλο με τον Μπακαμπού στο 77′. Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο 4′ με τον Τζανδάρη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατοίκος του Συνδέσμου Αθηνών

Κίτρινες: 43′ Μαρτίνεθ, 69′ Ντε Βινσέντι, 77′ Καραμάνος – 51′ Μπιέλ, 63′ Παπασταθόπουλος, 90’+2 Ροντινέι.

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Βασιλαντωνόπουλος, Αμπαντά, Τζανετόπουλος, Κορνέζος, Τζανδάρης (80′ Μανούσος), Στάνκο (64′ Σλίβκα), Τσιλούλης (73′ Καραμάνος), Ρόμανιτς (64′ Νούνιες), Μαρτίνεθ (64′ Ντε Βινσέντι), Βέργος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ραμόν, Μπα, Παπασταθόπουλος (65′ Ντόι), Σαμασέκου, Ίνμπομ Χουάνγκ, Γκάρι Ροντρίγκες (6′ λ. τρ. Μπιέλ), Κανός (80′ Μασούρας), Φορτούνης (65′ Βαλμπουενά), Μπακαμπού (80′ Ελ Αραμπί).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.

Πηγή