ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

0
19
Skopelos Town

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης μαζί με νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους και μέλη του Συνδυασμού του, επισκέφτηκαν σήμερα το Δημοτικό Κατάστημα Σκοπέλου.

Συναντήθηκαν με την τωρινή Δημοτική Αρχή και συνομίλησαν με τον Δήμαρχο κ. Βασιλούδη σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας.

Ζητήθηκε και πάρθηκε η άδεια ώστε να μπορέσει να έρθει σε επαφή και να επισκεφτεί όλες τις υπηρεσίες και τους οργανισμούς του Δήμου Σκοπέλου, με σκοπό να ενημερωθεί άμεσα για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στην συνέχεια ζήτησε την σύμφωνη γνώμη του κ. Βασιλούδη, για να γίνει η επανακαθιέρωση των ετήσιων Πετράλιων Αγώνων. Ο κ. Βασιλούδης απάντησε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν χρήματα και το Δημοτικό Στάδιο είναι σε άσχημη κατάσταση.

Ο νεοεκλογείς Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης πήρε την έγκριση για να ξεκινήσει άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την διασφάλιση των απαιτούμενων πιστώσεων, ώστε να πραγματοποιηθεί η επαναδιοργάνωση των Πετράλιων Αγώνων από τις αρχές Σεπτέμβρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ