Ο Elon Musk «κατεβάζει» ρολά στο Twitter λόγω του σκανδάλου με τη Gamestop

0
29

Ο Elon Musk αποφάσισε, παρά την ενεργή δράση του, να απέχει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από το Twitter μέχρι νεωτέρας, εξαιτίας του σκανδάλου με τη Gamestop, που έχει ξεσπάσει εδώ και μέρες και θεωρήθηκε ότι εμπλέχτηκε υπέρ του δέοντος στη διαμάχη, επαινώντας τα διάφορα memes, που αναφέρθηκαν στο θέμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, μετά την ανακοίνωση αυτή στο Twitter, δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής περαιτέρω πληροφορίες για το πότε επρόκειτο να επιστρέψει ή τους λόγους, που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποστασιοποιηθεί.

«Εκτός από το Twitter για λίγο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Η ανάρτησή του αυτή δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση στο σύνολό της, καθότι και στο παρελθόν είχε πράξει το ίδιο.

Αυτή η θύελλα αντιδράσεων, που έχει ξεσπάσει, σχετίζεται με την ενεργή του δράση τις προηγούμενες ημέρες στο Twitter και γενικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια σειρά από γεγονότα, που δε σχετίζονται με τα συμφέροντα της εταιρείας του.

Πιο συγκεκριμένα, είχε χρησιμοποιήσει το λογαριασμό του υποστηρίζοντας με έμμεσο τρόπο το επενδυτικό φόρουμ, που ξεκίνησε το κύμα των μικροεπενδυτών μέσω της πλατφόρμας Reddit.

Η έντονη ενεργή δράση του Elon Musk στο Twitter του έχει ουκ ολίγες φορές στοιχίσει, δημιουργώντας προβλήματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μένει να δούμε εάν η απόφασή του αυτή να αποτραβηχθεί απ’ το Twitter θα ισχύσει τελικά.

[via]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ